X-ite Radio 24/7 Barcelona

Info koment Stacione raport

X-ite Radio 24/7 është stacioni HOTTEST Barcelonës radio valle! Tune në ditën apo natën, luajmë zgjedhjen më të mirë të Oldskool, Dance italiane, Shtëpi, Klub, Garazh, Hard House, Gëzuar Hardcore dhe shumë më tepër! 24/7 himne!!X-ite Radio është një personal, legal & stacion radio jo-komerciale bazuar në Barcelonë. Stacioni është krijuar nga Adam Milton-Barker (AKA: djX-ite) për të ndarë dashurinë e tij të muzikës dhe DJing. X-ite Radio luan asnjë reklamat sigurojnë kohën maksimale të dëgjuarit për muzikën tuaj të preferuar valle.

Detajet e kontaktit-

Faqja e internetit: www.x-iteradiobarcelona.com

E-Mail: radio@djx-ite.com

Facebook: xiteradiobarcelona

Gjuhe: English

Vend: Spain

Zhanret: / /

loading...

Spain Radio Stations

Popular Stations