top logo
TNT Radio është muzika e radio stacion. TNT Radio transmeton në rajonet 24 orë në ditë, 12 muaj të vitit. Me një përzierje të madhe të xhazit, gjendje e dëshpëruar, popull, Bota dhe muzikë klasike. TNT Radio ka diçka për të gjithë dashamirët e muzikës hollë.
TNT Radio adresa e internetit zyrtare është www.tnt-radio.es
TNT Radio
speakermuzikëspeaker

Na dërgoni problemi juaj


[ Spain : TNT Radio ]