Tenerife Music Radio

Info koment Stacione raport
Tenerife Music Radio transmeton 24/7, ata luan muzikë non stop jetojnë në internet. Më të mirë të njohur DJ nga nga Tenerife, Spanja luan këngë energjike dj. Me të paturit e internetit me cilësi të dëgjuesit e lidhjes mund të gëzojnë të mirë të organizuar Playlist dhe Dj këngë nga kudo në botë, në çdo vend me Tenerife Music Radio. Për të bërë të rinjtë lidhur me botën e muzikës që ata dekoroj playlist e tyre me këngë që të rinjtë do të dashurisë.
Tenerife Music Radio adresa e internetit zyrtare është www.tenerifemusic.com

Vend: Spain

loading...

Spain Radio Stations

Popular Stations