Sunshine FM Costa Blanca

Info koment Stacione raport

Sunshine FM Costa Blanca transmetuar lajme orë live nga Londra, përzier me lajme lokale, moti dhe informacioni, ka të vërtetë nuk ka stacion tjetër Radio për të dëgjuar. Ne transmetuar gjurmët nga krye aktual në Mbretërinë e Bashkuar 40 dhe godet përsëri nëpër 00-ta, 90'S 80 dhe 70 dhe ka gjithmonë surpriza rastësishëm ose dy hedhur në përzierje, si dhe.

Sunshine FM Costa Blanca adresa e internetit është www.sunshineradio.fm”

Vend: Spain

Zhanret:

loading...

Spain Radio Stations

Popular Stations