Sala Londër FM

Info koment Stacione raport

Kam frikë, xhaz, Shpirti dhe muzika acid jazz janë shumë të pëlqyer nga një shumë dëgjuesve. Sala Londër FM sikur është quajtur me emrin e saj në Londër, por nuk e tij një radio e Britanisë së Madhe, por në vend të saj një transmetimi radio nga Spanja me shumë të xhazit acidit popullore, playlists bazuar funk dhe shpirti muzikë.
Sala Londër FM adresa faqen zyrtare është www.salalondon.info

Vend: Spain

Zhanret: / /

loading...

Spain Radio Stations

Popular Stations