top logo

Radio Zaragoza si gjuhë spanjolle paraqet tregon e tyre në radio në gjuhën spanjolle dhe dëgjuesit e tyre kryesore janë në të vërtetë flasin tregojnë dashuruar. Ata përpiqet shumë për të siguruar improvizim më të mirë të kërkesave të tyre dëgjuesit dhe shijet. Radio Zaragoza është e njohur për programet e tyre sportive flasin tregojnë bazuar radio shumë.
Radio Zaragoza adresa faqen zyrtare është www.cadenaser.com

Radio Zaragoza
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Spain : Radio Zaragoza ]