A new concept of transmitting information and offering entertainment is what Radio Metropolitana Malaga does. 106.4FM. Radio Metropolitana Malaga broadcasts its programmes decorate its playlists for a socially and culturally diverse audience. Përveç transmetimit të një shumëllojshmëri të informacionit dhe argëtuese programeve, Radio Metropolitana Malaga broadcasts diverse local productions. Their productions and information-based programs contain such as current affairs, i kuzhinës, kulturor, argëtuese dhe sportive fusha.
Radio Metropolitana Malaga website address is www.radiometropolitanamalaga.com

Radio Metropolitana Malaga
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Spain : Radio Metropolitana Malaga ]