Radio Zëri i Cerdanyola

Info koment Stacione raport

Zëri i Cerdanyola Mataró, lagje Radio, Ne vetëm transmetuar Online, çdo ditë 24 orë në ditë, Muzikë, Intervista, Kulturë, Sportiv, etj. Radio La Veu de Cerdanyola transmeton një gamë të larmishme të programeve në nivel lokal dhe kombëtar të prodhuara, të dy muzikë dhe fjala e folur, në hi-fi stereo.
Radio Zëri i Cerdanyola adresën e internetit është laveucdm.cat

Vend: Spain

loading...

Spain Radio Stations

Popular Stations