Onda Plana Santa Cruz broadcasts its programmes decorate its playlists for a socially and culturally diverse audience. Përveç transmetimit të një shumëllojshmëri të informacionit dhe argëtuese programeve, Onda Plana Santa Cruz broadcasts diverse local productions. Their productions and information-based programs contain such as current affairs, i kuzhinës, kulturor, argëtuese dhe sportive fusha.

Contact Info:
Plaza Constitución, 1, 45370 Santa Cruz de la Zarza, Toledo, Spanien
Telefon: +34 925 143 019
Onda Plana Santa Cruz website address is www.ondaplanasantacruz.es
Onda Plana Santa Cruz
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Spain : Onda Plana Santa Cruz ]