top logo

Muzikë, Lajm, Tregon flasin dhe sportive përditësim janë tiparet kryesore të Onda Melodia Ibiza. Radio luan një gamë të gjerë të muzikës bazuar në kulturën e tyre lokale të muzikës, dëgjuesit interes për muzikë dhe programet e Onda Melodia Ibiza përmban programe të klasës drejtuese në lajme, bisedoni tregon dhe sportive.
Onda Melodia Ibiza adresa faqen zyrtare është www.ondacero.es

Onda Melodia Ibiza
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Spain : Onda Melodia Ibiza ]