Onda Litoral FM

Info koment Stacione raport
Onda Litoral FM është një prej jetojnë transmetimit të famshme radio stacioni në internet nga Torremolinos, Spain. Onda Litoral FM stacioni në internet luan popullore artistëve të muzikës me zhanre të ndryshme të muzikës si elektronike, Dance dhe Top 40, Muzikë pop rreth orën 24 orë live online. Kjo është një nga më të stacionit radio popullor në këtë vend në mesin e njerëzve të të gjitha moshave. Përveç programeve të tij muzikore ky stacion radio të organizojmë edhe shumë programe të tjera herë pas here.
Onda Litoral FM adresa faqen zyrtare është www.ondalitoral.com

Vend: Spain

Zhanret: / /

loading...

Spain Radio Stations

Popular Stations