Freskuese Stacioni i ri i Radio nga Ibiza për Pop, Shpirt, Lounge dhe Jazzy Beats ditën dhe natën. Ibiza dhe Formentera 105.2FM, 98.2FM Costa Blanca. JFK Ibiza është aq frymëzues, origjinale dhe të pastër si ishullin e vetë Ibiza. Stacioni i ri radio në ishull, ku ditë e natë ju mund të dëgjoni muzikë Pop, Shpirt, Jazz dhe Lounge.
JFK Ibiza gjithë botën me anë të telefonit tuaj celular ose internet dhe Ibiza dhe Formentera në 105.2FM frekuencave dhe 98.2FM Costa Blanca. JFK Ibiza është frymëzues, origjinale dhe të pastër, si ishullin e Ibiza. Për njerëzit që jetojnë me vetëdije.
JFK Radio adresa e internetit zyrtare është www.jfkibiza.com
JFK Radio
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Spain : JFK Radio ]