top logo

ICAT Mon është një stacion radio e madhe për ata dëgjuesit që e do këngë që luan radio. Nuk janë një shumë e tifozëve të muzikës në botë që e do këtë lloj muzike gjithashtu ka disa tifozë që i pëlqen të dëgjojë për një koleksion të madh të muzikës botërore dhe ICAT Mon përpiqet për të siguruar sa më shumë muzikë të bukur të jetë e mundur.
ICAT Mon adresa faqen zyrtare është www.catradio.cat

ICAT mia
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Spain : ICAT mia ]