top logo

Hit FM Gran Canaria themeluar në muajin mars në 2008. Motoja e radio është një dashuri një hit. Muzikë goditur është si hobi e tyre dhe kjo është arsyeja pse ata kanë qenë në gjendje për të tërhequr një numër të madh të dëgjuesve për programet e tyre në radio. HIT FM Gran Canaria gjithashtu luan muzikë popullore Latine.
HIT FM Gran Canaria adresa faqen zyrtare është www.hitfmradio.es

HIT FM Gran Canaria
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Spain : HIT FM Gran Canaria ]