Generación Radio

Info koment Stacione raport

Transmetuar të hënën 24 orë dedikuar për sukseset e mëdha të viteve 60 të viteve '90. Duke mos harruar të viteve 2000. Të gjitha Hits të gjitha fun muzikore është e lidhur me temën e Generación Radio. Ata nuk janë duke luajtur hite të mëdha muzikore për ju në programet e saj dite të gjatë radio e tyre dhe në të njëjtën kohë ata janë gjithashtu të gatshëm për të luajtur këngë të klasit të lartë për ju në ngjarjet tuaja të veçanta dhe për këtë ju vetëm duhet të punësojë Generación Radio.

Detajet e kontaktit-

Faqja e internetit: www.pirveliradio.ge

E-Mail: news.pirveliradio@gmail.com

Facebook: pirveliradio1064

Gjuhe: georgian

Numri i kontaktit: +995 322 94 69 66

Vend: Spain

Zhanret:

loading...

Spain Radio Stations

Popular Stations