Esplugues FM

Info Comment Report

Esplugues de Llobregat radio station promoted by the Cultural Association Amics de la Ràdio d’Esplugues and A. M. S. C. sporadic broadcasts in tests. Esplugues FM broadcasts to the regions 24 orë në ditë, 12 muaj të vitit. Me një përzierje të madhe të xhazit, gjendje e dëshpëruar, popull, Bota dhe muzikë klasike.
Esplugues FM website address is www.espluguesfm.cat

Vend: Spain

Zhanret: / / / /

Popular Stations