top logo
Chanquete FM creats playlist e tyre e cila është drejtuar nga pasioni, duke luajtur këngë nga zhanrin pop, së bashku me këngët më të mira aktuale. Prezantuesit e Chanquete FM janë të ngrohtë, miqësor, vërtetë dhe të lehtë të lidhen me, transmetimin përmbajtje të duhur dhe të rëndësishme që menjëherë të lidh me dëgjuesit jetën. Chanquete FM është i programuar dhe i përkushtuar për të luajtur këngë të tilla në mënyrë që dëgjuesit emocionalisht lidh veten me stacionin dhe programmings saj.
Chanquete FM adresa faqen zyrtare është www.chanquetefm.com
Chanquete FM
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Spain : Chanquete FM ]