top logo
Cafe Cody është e gjitha në lidhje me ta dhe stacionin e tyre të bukur radio me argëtim muzikor e gjithë kohës. Këngët luajtur në radio stacioni është përshkruar shpesh si një mendje e dëgjuesit jetës. Muzika e cila ka marrë një kontakt të vetin n dëgjuesit jetën e tyre është burimi playlist për ta. Cafe Cody sjell ndjeshmëri e muzikës mes dëgjuesve dhe këngë që janë luajtur në mënyrë të zakonshme. Me këtë lloj të vizionit që ata kanë krijuar një qëndrim të tyre. Cafe Cody adresa faqen zyrtare është www.cafecody.com
Cafe Cody
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Spain : Cafe Cody ]