top logo
Barcelona Digital Radio është një popullor kanal radio hit bazuar në Spanjë. Barcelona Digital Radio luan lloje të ndryshme të zhanreve të muzikës pop si dhe shumë të vetëdijshëm për dëgjuesit kërkesës dhe zgjedhje. Getting audiencës reagime të mira ky kanal radio është duke u zhvilluar vazhdimisht playlists. Ky stacion radio përdor gjuhën Catalan zyrtarisht. Barcelona Digital Radio është gjithashtu vepron programe të ndryshme informative që përfshin pjesëmarrjen e dëgjuesit.
Barcelona Digital Radio adresa e internetit zyrtare është www.digitalradio.cat
Barcelona Digital Radio
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Spain : Barcelona Digital Radio ]