top logo

Atlantis FM Spain broadcasts both Spain and international music that varies too from genre to genre. Edhe pse zhanër i tyre kryesor i zgjedhjes është Pop dhe Rock, por ata nuk kanë asnjë problem duke luajtur këngë nga zhanret si hip hop, urban, r n b etj. Atlantis FM Spain main vision is to play what their listeners will listen or if saying the other way what their listeners would like to listen.

Atlantis FM Spain official website address is www.atlantisfm.de

Atlantis FM Spanja
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Spain : Atlantis FM Spanja ]