Antena Caro

Info koment Stacione raport
Antena Caro është një internet Spanjisht bazuar stacioni në internet radio e cila është e bazuar në Roquetes. Antena Caro transmeton vetëm të mirë dhe të lashtë muzikë spanjisht për të bërë dëgjuesit e tyre karagjoz për muzikë. Ky radio është një vend i përkryer për ata kulturë, xhaz, pop dhe popullore këngë të dashuruar e Spanjës që duan për të marrë lidhur me muzikën e tyre.
Antena Caro adresa faqen zyrtare është www.antenacaro.cat

Vend: Spain

Zhanret:

loading...

Spain Radio Stations

Popular Stations