top logo
Ai e bëri atë nëpërmjet përpjekjeve të një grup profesionistësh të etur për të mbuluar një radio e pavarur komplot brenda varg e radio ofertë më pas ishte braktisur në “Rajonin e Murcia”. Stacionet e mëdha radiofonike, si gjithmonë ofruar programet e tyre zinxhir në të gjithë vendin, me yjet më të mëdha të mesme, duke i bërë jehonë lajmin që ndodhin në pjesë të tjera të Spanjës, relegating në sfond marrëveshjes shumësi lokale radio , qarkut dhe rajonale. RADIO 5 AMC filloi të ofrojë një shumësi, programimit të ndryshme dhe me pjesëmarrje, me të gjitha llojet e programeve të hartuara për të sjellë mesatare radio dëgjues në mënyrë që të ri-identifikohet me stacionin e rajonit të tyre. AMC Radio 5 Adresa zyrtare e internetit është www.amcradio5.com
AMC Radio 5
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Spain : AMC Radio 5 ]