top logo

Sigurohuni të marrë shumë kohë në kërkim të një radio ku duke dëgjuar muzikë të 80 Subjektet e pa zhurmë dhe ai nuk e mbani mend askujt. E pra ju keni gjetur atë. Vetëm të marrë stacioni radio që ju jep muzikë më të mirë . Muzikë të mirë nga 80 dhe 90 të dy të kujtuar. @ Ponte COMOD dhe ndërsa ju kushtoj vetes për të dëgjuar hitet e viteve '80 dhe '90 shikoni lajmet muzikë, sigurisht, në kujtimet tona të atyre viteve dhe nuesotros rastit. Nga tani shpresoj që të jetë radio tuaj online.

80S Mix Europa Radio adresa e internetit zyrtare është www.mixeuroparadio.com

80S Mix Europa Radio
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Spain : 80S Mix Europa Radio ]