500 Disco Hits

Info koment Stacione raport

Greates hits from the Disco era. 24/7 and Disco NO sucks! Të gjitha Hits të gjitha fun muzikore është e lidhur me temën e 500 Disco Hits. Ata nuk janë duke luajtur hite të mëdha muzikore për ju në programet e saj dite të gjatë në të njëjtën kohë ata janë gjithashtu të gatshëm për të luajtur këngë të klasit të lartë për ju në ngjarjet tuaja të veçanta radio e tyre dhe dhe për këtë ju duhet vetëm për qira 500 Disco Hits.

500 Disco Hits official website address is www.500hits.ga

Vend: Spain

Zhanret:

loading...

Spain Radio Stations

Popular Stations