top logo

Pëlqen të qëndrojnë tuned dhe në të njëjtën kohë të argëtohen? If this is your demand than 106G Giga FM is the radio meant exactly for this kinds of things. 106G Giga FM will be with you wil get in touch with you, flas me ju me anë të paraqitjes së tyre të programeve të bukura muzikore. një stacion i saj tërësisht të kënaqshme online radio.

106G Giga FM official website address is www.radio106.jimdo.com

106G Giga FM
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Spain : 106G Giga FM ]