YFM broadcasts its programmes decorate its playlists for a socially and culturally diverse audience. Përveç transmetimit të një shumëllojshmëri të informacionit dhe argëtuese programeve, YFM broadcasts diverse local productions. Prodhimet e tyre dhe programet informative të bazuara përmban të tilla si çështjet aktuale, i kuzhinës, kulturor, argëtuese dhe sportive fusha.

YFM website address is www.yfm.co.kr

YFM
Play Button
Please click on to picture for play this radio...

Na dërgoni problemi juaj


[ South Korea : YFM ]