Radio Free Azi

Info koment Stacione raport

Radio Azia Lirë është një jetojnë kanal hit në internet transmetimit muzikës bazuar në Seul,VEND). Radio Azia Pa luan gamë të ndryshme të zhanreve të muzikës, dhe gjithashtu lajme dhe Talk Shows. Në mesin e njerëzve të të gjitha moshave, ky kanal radio luan programe muzikore dhe tregon flisni 24 orë live online. Suksesi ky kanal ishte nxitur kryesisht nga forca e programeve të tij duke me lajme dhe flasin. Radio Azia Pa adresa website zyrtar është www.rfa.org/korean

Vend: South Korea

Zhanret: /

loading...

Popular Stations