top logo
Newage Happyday Radio është një popullor kanal radio hit bazuar në Seul, South Korea. Happyday Newage Radio luan lloje të ndryshme të zhanreve të muzikës si New Age, dhe është shumë i vetëdijshëm për dëgjuesit’ kërkesa dhe zgjedhje. Getting audienca’ Feedback mirë, ky kanal radio është duke u zhvilluar vazhdimisht playlists. Happyday Newage Radio gjithashtu vepron programe të ndryshme informative që përfshin dëgjuesit’ pjesëmarrje.
Happyday Newage Radio adresa e internetit zyrtare është www.inewage.com
Newage Happyday Radio
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ South Korea : Newage Happyday Radio ]