Jazz Heart Radio

Info koment Stacione raport

Jazz Heart Radio është transmetimi live nga Seul. Edhe pse Koreja e Jugut është një vend relativisht i vogël, por kjo nuk do të thotë se ata nuk kanë ndonjë numër të madh të dashuruar muzikës xhaz. Jazz Heart Radio është të provojë për këtë. Ka një sasi të konsiderueshme të tifozëve të xhazit në të gjithë Kore dhe për të plotësuar nevojën e tyre për muzikën Jazz aty ata patën Jazz Heart Radio.
Jazz Heart Radio adresa website zyrtar është www.jazzheart.com

Vend: South Korea

Zhanret:

loading...

Popular Stations