I Feel Muzikë

Info koment Stacione raport
I Feel Muzika është stacioni radio që është operuar nga Feel muzikën e Koresë së Jugut. Radioja është operuar në gjuhën angleze edhe pse kjo është një stacion radio Koreja e Jugut në bazë. I Feel Muzikë përpiqet për të përhapur formë e re e xhazit dhe muzikës elektronike në dëgjues të tyre që jetojnë në vendin e tyre ose që jetojnë në vende të tjera të botës.
I Feel Muzikë faqen zyrtare adresa është www.ifeelmusic.net

Vend: South Korea

Zhanret: /

loading...

Popular Stations