Radio Ruanda

Info koment Stacione raport

Radio Ruanda është një stacion ndërkombëtar online radio duke luajtur një të freskëta, Formati uplifting dhe elektrike muzikë për një audiencë globale. Radio Ruanda janë një stacion i pavarur për gjeneratën në internet, lidh ata të cilët tashmë kanë një lidhje të fortë me Afrikën e Jugut.
Radio Ruanda adresa website zyrtar është www.orinfor.gov.rw

Vend: South Africa

Zhanret: /

loading...

South Africa Radio Stations

Popular Stations