Radio Pretoria

Info koment Stacione raport
Radio Pretoria broadcast online 24 orë në ditë, shtatë ditë në javë. Radio Pretoria brings you the friendly voices of the community plus a wide range of music, duke përfshirë klasike, bashkëkohor, jazz dhe vendin. Si një stacion të komunitetit, They also have programs for ethnic communities of South Africa, Programet Aboriginal, programe fetare, sport, lajmet lokale dhe intervista etj.
Radio Pretoria official website address is www.radiopretoria.co

Vend: South Africa

Zhanret:

loading...

South Africa Radio Stations

Popular Stations