top logo
PubRocK radio ofron përvojën më të mirë të muzikës rok, streaming jetojnë nga Cape Town, South Africa. Grunge, Alternativë, Shkëmb, Indie dhe një dash e aromë lokale nga rruga prapa pastaj deri më tani. Ju nuk do të dëgjoni të njëjtën udhë përsëri në një ditë të caktuar, që është e ndryshme playlisted të përsosjes! Por ende duke ju dhënë muzikës ju e dini, dhe muzika keni menduar ju e harruat. Nuk ADS, nuk ka folur, asnjë lajm i keq!

Faqja zyrtare e PubRocK është www.pubrock.co.za

Pub Rock
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ South Africa : Pub Rock ]