Phalaphala FM

Info koment Stacione raport

Phalaphala FM transmeton programet e saj të dekoroj playlists e saj për një audiencë shoqërore dhe kulturore të ndryshme. Përveç transmetimit të një shumëllojshmëri të informacionit dhe argëtuese programeve, Beautiful transmeton FM Divers Productions lokale. Prodhimet e tyre dhe programet informative të bazuara përmban të tilla si çështjet aktuale, i kuzhinës, kulturor, argëtuese dhe sportive fusha.

Phalaphala FM adresa faqen zyrtare është www.phalaphalafm.co.za

Vend: South Africa

Zhanret: /

loading...

South Africa Radio Stations

Popular Stations