Jeta FM KZN

Info koment Stacione raport

Duke mbuluar një lloje të ndryshme të godet Jeta FM KZN është gati për t'u angazhuar ju me këtë stacion emocionuese dhe të angazhohen në radio që është në dispozicion për të gëzuar për të gjithë rreth botës dhe për më tepër radio është gjithashtu në linjë 24/7. Kështu, në qoftë se ju pëlqen Life FM KZN goditi butonin luajnë dhe të gëzojnë muzikë e zgjedhjes suaj me radio.

Detajet e kontaktit-

Faqja e internetit: www.lifefmkzn.co.za

Email: lifefmkznonair@gmail.com

FaceBook: lifefmkzn

Gjuhe: Zulu, English

Vend: South Africa

Zhanret:

loading...

South Africa Radio Stations

Popular Stations