KaBokweni FM

Info koment Stacione raport

Me pasion shumë të lartë në mesin e dëgjuesve të tyre në drejtim të radios së tyre dhe llojet e ndryshme të programeve KaBokweni FM transmeton çdo ditë, orë vetëm për të argëtojë dëgjuesit e tyre në mënyrën më të angazhohen e mundur KaBokweni FM ka të qartë tani në një pozicion shumë më të mirë, si dhe online radio me shumë e tyre të dëgjuesve dashurisë.

Detajet e kontaktit-

Faqja e internetit: www.zeno.fm/kabokweni

Email: kabokweniradio@gmail.com

FaceBook: KaBokweniFM

Cicëroj: @kabokwenifm

Instagram: kabokwenifm

Gjuhe: English

Numri i kontaktit: +27 72 844 3567

Adresë: Kabokweni, Mbombela.

Vend: South Africa

Zhanret:

loading...

South Africa Radio Stations

Popular Stations