Ikapa Radio Rinia

Info koment Stacione raport

stacioni radio dixhital që është e angazhuar në dhënien joshës dhe përmbajtje relevante të përshtatura për të rinjtë. Të gjitha Hits të gjitha fun muzikore është e lidhur me temën e Ikapa Radio Rinisë. Ata nuk janë duke luajtur hite të mëdha muzikore për ju në programet e saj dite të gjatë në të njëjtën kohë ata janë gjithashtu të gatshëm për të luajtur këngë të klasit të lartë për ju në ngjarjet tuaja të veçanta radio e tyre dhe dhe për këtë ju vetëm duhet të punësojë Ikapa Radio Rinia.

Detajet e kontaktit-

Faqja e internetit: www.ikapayouthradio.co.za

Email: ikapayouthradio@gmail.com

FaceBook: Nëse ka një thRadio

Gjuhe: English

Vend: South Africa

Zhanret:

loading...

South Africa Radio Stations

Popular Stations