IFM

Info koment Stacione raport

IFM 102.2 është një radio stacion muzikë në internet. IFM 102.2 transmeton në rajonet 24 orë në ditë, 12 muaj të vitit. Me një përzierje të madhe të xhazit, gjendje e dëshpëruar, popull, Bota dhe muzikë klasike. IFM 102.2 ka diçka për të gjithë dashamirët e muzikës hollë.

IFM 102.2 Adresa e internetit është www.ifmradio.co.za

Vend: South Africa

loading...

South Africa Radio Stations

Popular Stations