Eldos FM

Info koment Stacione raport

Eldos FM broadcasts its programmes decorate its playlists for a socially and culturally diverse audience. Përveç transmetimit të një shumëllojshmëri të informacionit dhe argëtuese programeve, Eldos FM broadcasts diverse local productions. Prodhimet e tyre dhe programet informative të bazuara përmban të tilla si çështjet aktuale, i kuzhinës, kulturor, argëtuese dhe sportive fusha.

Eldos FM official website address is www.eldosfm.co.za

Vend: South Africa

loading...

South Africa Radio Stations

Popular Stations