Klasik FM 102.7

Info koment Stacione raport

Klasik FM 102.7 transmeton një gamë të larmishme të programeve të prodhuara në vend dhe në shkallë kombëtare, të dy muzikë dhe fjala e folur, në hi-fi stereo. Klasik FM 102.7 broadcasters believe in providing Classic music variety, so listeners can enjoy a vast catalogue of known and unknown Classic music and song.

Klasik FM 102.7 Adresa zyrtare e internetit është www.classicfm.co.za

Vend: South Africa

Zhanret:

loading...

South Africa Radio Stations

Popular Stations