Bricjapi FM

Info koment Stacione raport

Si një stacion radio biznesit, e përcjell grupit TV 70% muzikë dhe 30% shfaqje televizive. Muzika do të ofrojë një qese të përziera të llojeve urbane në R&b, shpirt, Afro-pop, Afro-Soul, hip-hop, Kwaito, dhe shtëpia, për më tepër të kujdesem për të xhazit dhe të ungjillit të tjerët të rëndësishme dhe çfarë Bricjapi FM portretizon si xhaz urbane dhe ungjillin urbane. Njerëz grupet e të gjitha moshave do secili vihet re se ata kanë qenë të përfshirë në telecasts e stacionit. Mendimi për të gatuaj për një grup vazhdimisht zgjerimin e dëmtimit ishte jetike për zgjedhjen për të treguar 70% në anglisht dhe 30% e përditshme, bashkuar me tubime etnike tre mbizotërojnë në këtë zonë (Shitje, Sepedi, Tsonga). Tregon Bricjapi FM 24 orë të gjithë përmes Limpopo me pesë transmetues mbulojnë qytetet parim dhe territoret që përfshin ato.

Bricjapi FM adresa faqen zyrtare është capricornfm.co.za

Vend: South Africa

Zhanret: / / / /

loading...

South Africa Radio Stations

Popular Stations