Caledon FM

Info koment Stacione raport

Caledon FM programet e bazuara në komunitet radio për mirëqenien dhe të gjitha gjërat që janë interesante për ta. Transmetimi nga Afrika e Jugut radio është e destinuar për të kujdesem programe që janë të gjithë të mirë për entuziastët e muzikës dhe të gjithë dashamirët e muzikës të botës mund të jetë argëtuan përmes prezantimit të tyre muzikore.
Caledon FM adresa faqen zyrtare është www.caledonfm.co.za

Vend: South Africa

Zhanret:

loading...

South Africa Radio Stations

Popular Stations