Bonesha FM

Info koment Stacione raport

Bonesha FM transmeton programet e saj dekoroj playlists saj për një audiencë shoqërore dhe të larmishme kulturore. Përveç transmetimit të një shumëllojshmëri të informacionit dhe argëtuese programeve, Bonesha FM transmeton prodhime të ndryshme lokale. Prodhimet e tyre dhe programet informative të bazuara përmban të tilla si çështjet aktuale, i kuzhinës, kulturor, argëtuese dhe sportive fusha.

Bonesha FM adresa faqen zyrtare është www.bonesha.bi

Vend: South Africa

loading...

South Africa Radio Stations

Popular Stations