94.7 Stereo Highveld

Info koment Stacione raport

94.7 Stereo Highveld transmeton një gamë të larmishme të programeve në nivel lokal dhe kombëtar të prodhuara, të dy muzikë dhe fjala e folur, në hi-fi stereo. 94.7 transmetuesit Highveld Stereo besojmë në ofruar shumëllojshmëri clip vërtetë, kështu që dëgjuesit mund të gëzojnë një katalog të gjerë të pista njohur dhe të panjohur, nga vendi në Dance, Hip-Hop për Klasike, Jazz të Alternativës, Rock për Folk, Blues ndaj etnike, dhe shumë më tepër. 94.7 Highveld Stereo adresa zyrtare e internetit është www.highveld.co.za

Vend: South Africa

Zhanret: / /

loading...

South Africa Radio Stations

Popular Stations