Sound FM Skoci

Info koment Stacione raport

Kur një radio dëgjon preferencat e tyre dëgjuesit e dëshiruar dhe vepron në përputhje me rrethanat se ajo natyrshëm bëhet një radio shumë popullor në mesin e fams e muzikës. Në rast të Sound FM Skocisë, ajo është bërë e njohur shumë shpejt me lidh ata me dëgjuesit e tyre dhe duke ofruar programe të dëshirës së tyre.

Detajet e kontaktit-

Faqja e internetit: www.sound-fm41.webnode.co.uk

FaceBook: Soundfm

Gjuhe: English

Vend: Angli

Zhanret: /

loading...

United Kingdom Radio Stations

Popular Stations