top logo

VOA Somali telecasts its projects improve its playlists for a socially and socially assorted group of onlookers. Notwithstanding the show of an assortment of data and diversion projects, VOA Somali shows different neighborhood creations. Projektet e tyre krijimet dhe të dhënat bazë përmban, për shembull, ndërmarrjet e tanishme, i kuzhinës, social, diversitetit dhe lojëra fusha.

VOA Somali official website address is www.voasomali.com

VOA Somalisht
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Somalia : VOA Somalisht ]