top logo

Radio Risaala transmetuar në internet 24 orë në ditë, shtatë ditë në javë. Radio Risaala ju sjell zërat miqësore e komunitetit plus një gamë të gjerë të muzikës, duke përfshirë klasike, bashkëkohor, jazz dhe vendin. Si një stacion të komunitetit, Thay gjithashtu kanë programe për komunitetet etnike Somali, Programet Aboriginal, programe fetare, sport, lajmet lokale dhe intervista etj.

Radio Risaala adresa faqen zyrtare është www.risaala.net

Radio Risaala
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Somalia : Radio Risaala ]