top logo

RTV Slo MMR broadcasts a diverse range of locally and nationally produced programs, të dy muzikë dhe fjala e folur, në hi-fi stereo. RTV Slo MMR broadcasters believe in providing real music variety, kështu që dëgjuesit mund të gëzojnë një katalog të gjerë të pista njohur dhe të panjohur.

RTV Slo MMR website address is www.rtvslo.si

RTV Slo MMR
Play Button
Please click on to picture for play this radio...

Na dërgoni problemi juaj


[ Slovenia : RTV Slo MMR ]