top logo

Radio Veseljak është stacion i njohur dhe shumë popullor radio popullore në Slloveni. Ky stacion radio është transmetuar nga Lubjana, Slovenia. Ajo luan lloje të ndryshme të muzikës me shëndetin, Ushqim, Argëtim & Media etj zhanret. Ju mund të dëgjoni këtë stacion radio 24 orë jetojnë në internet në gjuhën sllovene. Website zyrtar Radio Veseljak është www.radioveseljak.si

Radio Veseljak
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Slovenia : Radio Veseljak ]