top logo

Vetëm një prezantim pak nga miqësore RJ-së dhe shumë muzikë e tyre është tipar kryesor i ftohtë i Radio Tomi. Në Radio Tomi kur është fjala për muzikën e saj të vërtetë lidhur me pjesët e 80 e një dhe muzikën e tyre 80 janë shumë të angazhuar për shkak se ata janë të zgjedhur nga preferencat e dëgjuesve të tyre.
Radio Tomi adresa faqen zyrtare është www.radiotomi.si

Radio Tomi
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Slovenia : Radio Tomi ]